НАЧАЛО     МАГАЗИНИ ЗА ФИТНЕС УРЕДИ     ЗА РИТОНИ СПОРТ     КОЛИЧКА     КОНТАКТИ    
Посетете новия онлайн магазин на Ритони Спорт на адрес www.finnlo.bg и се възползвайте от големи намаления до -60% на зимни скиорски якета

NIKE Аутлет


Нашите марки спортни стоки и фитнес уреди

            Количката Ви има: 0 продукта
» Начало  /   Спортни аксесоари  /   ЧАСОВНИК
SUUNTO X3HR ЧАСОВНИК

Цена: 295лв

Производител: SUUNTO
Вид: спортни аксесоари
Подгрупа: ЧАСОВНИК


SUUNTO X3HR
Пред вас е един миниатюрен монитор с висока разделителна способност, който измерва пулс, надморска височина, атмосферно налягане и температура.
Този модел е създаден за лекоатлетически тренировки на открито и закрито.
SUUNTO X3HR е идеален за спортисти, които искат да систематизират аниманията си и да виждат как се придвижват по пътя до целта си.
Докато тренирате компютърът на китката ви показва едновременно пулса и надморската височина.
X3HR ви дава възможност в реално време да видите средните данни на пулса, за да можете лесно и бързо да промените параметрите на тренировката.
Ако не искате да се вторачвате в монитора докато тернирате Suunto X3Hr, подържа възможност за звукова сигнализация при излизане от границите на пулса, който задавате предварително.
Графичен индикатор показва нивото на интензивност на заниманието, което може да бъде сравнено със записани резултати от други тренировки.
SUUNTO X3HR разполага с практичен таймер, който може едновременно да активира обратно броене и хронометър.
Цели 8 тренировки могат да бъдат съхранени в паметта с всичките им детайли.
Този модел е направен от композитен материал и тежи 50 грама.
Функция 1: Висотомер
Функция 2: Барометър
Функция 3: Сърдечен монитор: Регулириеми аларами за граници на пулса, осреднен пулс в реално време, графика с индикатора за оптималната пуслова зона, възможност за запаметяване на 8 тенировки
Функция 4: Часовник: Календар, хронометърBookmark and Share

Продукти, които могат да представляват интерес за вас:
» SUUNTO X3HRПред вас е един миниатюрен монитор с висока разделителна способност, който измерва пулс, надморска височина, атмосферно налягане и температура.Този модел е създаден за лекоатлетически тренировки на открито и закрито. SUUNTO X3HR е идеален за спортисти, които искат да систематизират аниманията си и да виждат как се придвижват по пътя до целта си.Докато тренирате компютърът на китката ви показва едновременно пулса и надморската височина. X3HR ви дава възможност в реално време да видите средните данни на пулса, за да можете лесно и бързо да промените параметрите на тренировката. Ако не искате да се вторачвате в монитора докато тернирате Suunto X3Hr, подържа възможност за звукова сигнализация при излизане от границите на пулса, който задавате предварително.Графичен индикатор показва нивото на интензивност на заниманието, което може да бъде сравнено със записани резултати от други тренировки.SUUNTO X3HR разполага с практичен таймер, който може едновременно да активира обратно броене и хронометър. Цели 8 тренировки могат да бъдат съхранени в паметта с всичките им детайли. Този модел е направен от композитен материал и тежи 50 грама. Функция 1: ВисотомерФункция 2: БарометърФункция 3: Сърдечен монитор: Регулириеми аларами за граници на пулса, осреднен пулс в реално време, графика с индикатора за оптималната пуслова зона, възможност за запаметяване на 8 тенировкиФункция 4: Часовник: Календар, хронометър