НАЧАЛО     МАГАЗИНИ ЗА ФИТНЕС УРЕДИ     ЗА РИТОНИ СПОРТ     КОЛИЧКА     КОНТАКТИ    
Посетете новия онлайн магазин на Ритони Спорт на адрес www.finnlo.bg и се възползвайте от големи намаления до -60% на зимни скиорски якета

NIKE Аутлет


Нашите марки спортни стоки и фитнес уреди

            Количката Ви има: 0 продукта
» Начало  /   Спортни аксесоари  /   ЧАСОВНИК
SUUNTO X6HR ЧАСОВНИК

Цена: 665лв

Производител: SUUNTO
Вид: спортни аксесоари
Подгрупа: ЧАСОВНИК


SUUNTO X6HR
Този високотехнологичен модел с памет от 32 кВ е сред най-ценните прибори, помагащи на атлетите в спортовете, където надморската височина и пулсът имат важно значение.
SUUNTO X6hr ви дава данни, които ще ви помогнат да изберете идеалната тренировка.
Хронометър записва височината и пулсът на интервали от 2, 10 или 60 секунди и ви препоръчва най - доброто темпо за вашето сърце.
Данните от ръчния компютър X6hr можете да прехвърлите на лаптоп с помощта на софтуера SUUNTO Activity Manager PC.
С него можете да анализирате данните или дори да ги сравните с тези на свой приятел.
SUUNTO X6hr има вграден компас и висотомер.
Барометърът помни данните от последните 2 дни и показва графиката на тенденциите, което ви помага да се ориентирате за внезапно разваляне на времето.
Ако се разсеете, аларма ви известява за рязко спадане на атмосферното налягане.
Друга полезна функция е алрамата, която сигнализира за излизане от ганиците на сърдечния пулс, които преди това сами сте задали.
Ръчният компютър е водоустойчив до дълбочина от 100 метра.
Направен е от композитен материал и тежи 88 грама.
Функция 1 Висотомер: Височина, вертикална скорост, аларма за достигната височина, аларма изкачване/спускане, запаметявване на данни, вертикална разлика.
Функция 2 Барометър: Атмосферно налягане на морското равнище, абсолютно налягане, графика на налягането, температура, аларма за лошо време.
Функция 3 Ъгломер: Ъгъл на наклона в градуси или проценти.
Функция 4 Сърдечен монитор: Моментен пулс, минимален/максимален/осреднен пулс, профил на пулса и височината с памет 32 КB(4ч и 20мин с 2с, 22ч с 10с и 133ч с 60с интервал на записване).
Функция 5 Компас.
Функция 6 Часовник: Календар, три аларми с опция за настройка на датата, двойно време.
Функция 7 Водоустойчив до 100 метра + дисплей от минерален кристал.
Функция 8 Компютърен софтуер и USB кабел.
Функция 9 В комплект с нагръден колан за измерване на пулса.
Функция 10 Пълен достъп до http://www.suuntosports.comBookmark and Share

Продукти, които могат да представляват интерес за вас:
» SUUNTO X6HRТози високотехнологичен модел с памет от 32 кВ е сред най-ценните прибори, помагащи на атлетите в спортовете, където надморската височина и пулсът имат важно значение. SUUNTO X6hr ви дава данни, които ще ви помогнат да изберете идеалната тренировка. Хронометър записва височината и пулсът на интервали от 2, 10 или 60 секунди и ви препоръчва най - доброто темпо за вашето сърце. Данните от ръчния компютър X6hr можете да прехвърлите на лаптоп с помощта на софтуера SUUNTO Activity Manager PC. С него можете да анализирате данните или дори да ги сравните с тези на свой приятел.SUUNTO X6hr има вграден компас и висотомер. Барометърът помни данните от последните 2 дни и показва графиката на тенденциите, което ви помага да се ориентирате за внезапно разваляне на времето. Ако се разсеете, аларма ви известява за рязко спадане на атмосферното налягане. Друга полезна функция е алрамата, която сигнализира за излизане от ганиците на сърдечния пулс, които преди това сами сте задали. Ръчният компютър е водоустойчив до дълбочина от 100 метра. Направен е от композитен материал и тежи 88 грама.Функция 1 Висотомер: Височина, вертикална скорост, аларма за достигната височина, аларма изкачване/спускане, запаметявване на данни, вертикална разлика.Функция 2 Барометър: Атмосферно налягане на морското равнище, абсолютно налягане, графика на налягането, температура, аларма за лошо време.Функция 3 Ъгломер: Ъгъл на наклона в градуси или проценти.Функция 4 Сърдечен монитор: Моментен пулс, минимален/максимален/осреднен пулс, профил на пулса и височината с памет 32 КB(4ч и 20мин с 2с, 22ч с 10с и 133ч с 60с интервал на записване).Функция 5 Компас.Функция 6 Часовник: Календар, три аларми с опция за настройка на датата, двойно време.Функция 7 Водоустойчив до 100 метра + дисплей от минерален кристал.Функция 8 Компютърен софтуер и USB кабел.Функция 9 В комплект с нагръден колан за измерване на пулса.Функция 10 Пълен достъп до http://www.suuntosports.com