НАЧАЛО     МАГАЗИНИ ЗА ФИТНЕС УРЕДИ     ЗА РИТОНИ СПОРТ     КОЛИЧКА     КОНТАКТИ    
Посетете новия онлайн магазин на Ритони Спорт на адрес www.finnlo.bg и се възползвайте от големи намаления до -60% на зимни скиорски якета

NIKE Аутлет


Нашите марки спортни стоки и фитнес уреди

            Количката Ви има: 0 продукта
» Начало  /   Спортни аксесоари  /   ЧАСОВНИК
SUUNTO T1 OLIVE ЧАСОВНИК

Цена: 179лв

Производител: SUUNTO
Вид: спортни аксесоари
Подгрупа: ЧАСОВНИК


SUUNTO T1 OLIVE
Полезен, точен и лесен за употреба.
Suunto T1 комбинира технология и стил в един интелигентен сърдечен монитор с високи възможности и приятен интерфейс.
Ако целта ви е загуба на тегло, подобрение на сърдечната дейсност или строг контрол върху тренировката, Suunto T1 ви ще ви помогне в избора на правилния начинн за постигането й.
Тъй като резултатите на един уред са по – важни от неговите характеристики, в Suunto T1 с максимална точност и простота на управлението са интегрирани най – важните функции – пулс, изгорени калории и зонова тренировка.
Чрез Suunto T1 любителите спортисти с лекота получават информацията нужна им за да постигнат целта си.
Използвайки данните на личния ви физически профил, Suunto T1 показва пулсът и израсходваните калории с висока точност и в реално време.
Suunto T1 се отличава и с възможности за зонова тренировка.
В ръчния компютър са интегрирани три пулсови зони, всяка една спрямо конкретните цели на потебителя.
Зона 1 е подходяща за леко горене на мазнини и подържане на физическяи тонус, Зона 2 е създадена за интензивно горене на мазнини и подобряване на физическото състояние, Зона 3 е насочена към спортистите търсещи сериозна натоварваща тренировка.
В допълнение към Suunto T1 са включени и хронометър, календар и възможност за двойно време.
Функция 1 Изгорени калории в реално време.
Функция 2 Моментен пулс, осреднен пулс и максимален пулс.
Функция 3 Тризонова тренировъчна система със звукова сигнализация.
Функция 4 Памет с обобщена информация за настоящата и предишната седмица, както и за настоящия и предишния месец, включваща брой занимания, изгорени калории, продъжителност и разбивка на продължителността по зони.
Функция 5 Двойно време, календар, аларми, хронометър.
Функция 6 Водоустойчив до 30 метра.Bookmark and Share

Продукти, които могат да представляват интерес за вас:
» SUUNTO T1 OLIVEПолезен, точен и лесен за употреба.Suunto T1 комбинира технология и стил в един интелигентен сърдечен монитор с високи възможности и приятен интерфейс. Ако целта ви е загуба на тегло, подобрение на сърдечната дейсност или строг контрол върху тренировката, Suunto T1 ви ще ви помогне в избора на правилния начинн за постигането й.Тъй като резултатите на един уред са по – важни от неговите характеристики, в Suunto T1 с максимална точност и простота на управлението са интегрирани най – важните функции – пулс, изгорени калории и зонова тренировка. Чрез Suunto T1 любителите спортисти с лекота получават информацията нужна им за да постигнат целта си.Използвайки данните на личния ви физически профил, Suunto T1 показва пулсът и израсходваните калории с висока точност и в реално време.Suunto T1 се отличава и с възможности за зонова тренировка. В ръчния компютър са интегрирани три пулсови зони, всяка една спрямо конкретните цели на потебителя. Зона 1 е подходяща за леко горене на мазнини и подържане на физическяи тонус, Зона 2 е създадена за интензивно горене на мазнини и подобряване на физическото състояние, Зона 3 е насочена към спортистите търсещи сериозна натоварваща тренировка.В допълнение към Suunto T1 са включени и хронометър, календар и възможност за двойно време.Функция 1 Изгорени калории в реално време.Функция 2 Моментен пулс, осреднен пулс и максимален пулс.Функция 3 Тризонова тренировъчна система със звукова сигнализация.Функция 4 Памет с обобщена информация за настоящата и предишната седмица, както и за настоящия и предишния месец, включваща брой занимания, изгорени калории, продъжителност и разбивка на продължителността по зони.Функция 5 Двойно време, календар, аларми, хронометър.Функция 6 Водоустойчив до 30 метра.