НАЧАЛО     МАГАЗИНИ ЗА ФИТНЕС УРЕДИ     ЗА РИТОНИ СПОРТ     КОЛИЧКА     КОНТАКТИ    
Посетете новия онлайн магазин на Ритони Спорт на адрес www.finnlo.bg и се възползвайте от големи намаления до -60% на зимни скиорски якета

NIKE Аутлет


Нашите марки спортни стоки и фитнес уреди

            Количката Ви има: 0 продукта
» Начало  /   Спортни аксесоари  /   ЧАСОВНИК
SUUNTO X9i BL ЧАСОВНИК

Цена: 1155лв

Производител: SUUNTO
Вид: спортни аксесоари
Подгрупа: ЧАСОВНИК


SUUNTO X9i BL
Това е многофункционален навигационен инструмент за всеки,
който обича приключенията на открито.
С него на китката си имате GPS, електронен компас,барометър, термометър и висотомер.
С помощта на софтуера - SUUNTO Trek manager PC получавате съвършен прибор за навигация и документиране на вашата дейност.
Когато се движите в непозната местност Х9i ви води от една точка към друга,като ви показва посоката и разстоянието, което ви остава до следващата отправна точка.
При ходене из диви местности на първо място винаги е безопасността,а Suunto X9i идва при вас с пълен набор от функции,които да Ви подготвят за непредвидени ситуации.
Можете да настроите алaрми, които да сигнализират преминаването на определена височина или наближаването на буря.
Ще се чувствате много по - сигурни с висотомера и компаса, ако попаднете в лошо време, а GPS ситемата ще Ви бъде сигурен навигатор в непозната гора или чужд град.
С двете функции Track Back и Find Home можете да бъдете сигурни, че винаги ще намерите пътя обратно.
С помощта на софтуера можете да добавите в паметта на ръчния ви компютър 50 отправни точки, като например любими места за лов и риболов или просто поляна с красив изглед. Софтуера на Suunto X9i подържа
възможност за сваляне на географска карта на вашия персонален компютър и създаване на маршут в компютъра, който в последствие да бъде записан в паметта на часовника.
Х9i е направен от композитен материал и има гумен пръстен на циферблата.
Тежи 76 грама
Висотомер: Височина, вертикална скорост, аларма за достигната височина, термометър.
Барометър: налягане на морското равнище, абсолютно налягане, графика на времето, аларма за лошо време.
Компас.
GPS: Разделителна способност 1 метър, навигация.
Часовник: Календар, три аларми, двойно време, хронометър.
PC софтуер с пълен достъп до www.SuuntoSports.com.
USB кабел + Универсално зарядно.
Водоустойчив до 100 метра.
Всички пакети включват:
Две години международна гаранция.
Преведено ръководство на Български език.
СервизBookmark and Share

Продукти, които могат да представляват интерес за вас:
» SUUNTO X9i BLТова е многофункционален навигационен инструмент за всеки,който обича приключенията на открито.С него на китката си имате GPS, електронен компас,барометър, термометър и висотомер.С помощта на софтуера - SUUNTO Trek manager PC получавате съвършен прибор за навигация и документиране на вашата дейност.Когато се движите в непозната местност Х9i ви води от една точка към друга,като ви показва посоката и разстоянието, което ви остава до следващата отправна точка.При ходене из диви местности на първо място винаги е безопасността,а Suunto X9i идва при вас с пълен набор от функции,които да Ви подготвят за непредвидени ситуации.Можете да настроите алaрми, които да сигнализират преминаването на определена височина или наближаването на буря.Ще се чувствате много по - сигурни с висотомера и компаса, ако попаднете в лошо време, а GPS ситемата ще Ви бъде сигурен навигатор в непозната гора или чужд град. С двете функции Track Back и Find Home можете да бъдете сигурни, че винаги ще намерите пътя обратно.С помощта на софтуера можете да добавите в паметта на ръчния ви компютър 50 отправни точки, като например любими места за лов и риболов или просто поляна с красив изглед. Софтуера на Suunto X9i подържавъзможност за сваляне на географска карта на вашия персонален компютър и създаване на маршут в компютъра, който в последствие да бъде записан в паметта на часовника.Х9i е направен от композитен материал и има гумен пръстен на циферблата. Тежи 76 грама Висотомер: Височина, вертикална скорост, аларма за достигната височина, термометър. Барометър: налягане на морското равнище, абсолютно налягане, графика на времето, аларма за лошо време. Компас. GPS: Разделителна способност 1 метър, навигация. Часовник: Календар, три аларми, двойно време, хронометър. PC софтуер с пълен достъп до www.SuuntoSports.com. USB кабел + Универсално зарядно. Водоустойчив до 100 метра. Всички пакети включват:Две години международна гаранция. Преведено ръководство на Български език. Сервиз