НАЧАЛО     МАГАЗИНИ ЗА ФИТНЕС УРЕДИ     ЗА РИТОНИ СПОРТ     КОЛИЧКА     КОНТАКТИ    
Посетете новия онлайн магазин на Ритони Спорт на адрес www.finnlo.bg и се възползвайте от големи намаления до -60% на зимни скиорски якета

NIKE Аутлет


Нашите марки спортни стоки и фитнес уреди

            Количката Ви има: 0 продукта
» Начало  /   Спортни аксесоари  /   ЧАСОВНИК
SUUNTO M3 ЧАСОВНИК ях.

Цена: 389лв

Производител: SUUNTO
Вид: спортни аксесоари
Подгрупа: ЧАСОВНИК


SUUNTO M3
Преди състезание можете да правите тренировъчни рейдове за да изчислите времето необходимо за достигането до старта от определена точка.
После, ако сигнала на се дава пет минути преди старта, настройте обратно броене на пет минути и започнете заедно със сигнала на съдията.
По този начин знаете точно кога да потеглите от началната си позиция, за да пресечете стартовата линия в точния момент.
Веднъж след като синхронизирате таймера можете да заключите синхронизацията, за да сте сигурни че тя няма да се промени в последствие.
SUUNTO M3 Ви помага да определите по-подходящата страна на началната линия, като така не само сте там в правилния момент, но и на правилното място.
Използвайки компаса на лодката и въртящия се пръстен на M3, е лесно и бързо да определите към кой край на линията да се насочите.
След като вече сте в състезанието SUUNTO M3 продължава да Ви помага, като ви позволява да определите азимута към следващия състезателен маркер, преди да достигнете мястото за завиаване, и да го сравните с посокат ана вятъра.
По този начин можете да поемете коректния курс възможно най-бързо, като така получавате безценно предимство пред конкурентите.
Също така можете да използвате въртящия се пръстен за да следите промяната на посоката на вятъра, общото и междинните времена.
След състезанието можете да прегледате записаните в паметта общи и междинни времена.
Функция 1 Час, дата, двойно време, 3 аларми.
Функция 2 Ветроходен таймер (1-99 часа).
Функция 3 Синхронизация до 1 минута.
Функция 4 Заключване на обратното броене.
Функция 5 Аларми с настройка за обратното броене.
Функция 6 Независим хронометър.
Функция 6 Въртящ се пръстен (0-360°).
Функция 6 Водоустойчив до 30 метра (100 ft.).
Функция 7 Голям дисплей за лесно разчитане на информацията.Bookmark and Share

Продукти, които могат да представляват интерес за вас:
» SUUNTO M3Преди състезание можете да правите тренировъчни рейдове за да изчислите времето необходимо за достигането до старта от определена точка. После, ако сигнала на се дава пет минути преди старта, настройте обратно броене на пет минути и започнете заедно със сигнала на съдията. По този начин знаете точно кога да потеглите от началната си позиция, за да пресечете стартовата линия в точния момент.Веднъж след като синхронизирате таймера можете да заключите синхронизацията, за да сте сигурни че тя няма да се промени в последствие.SUUNTO M3 Ви помага да определите по-подходящата страна на началната линия, като така не само сте там в правилния момент, но и на правилното място. Използвайки компаса на лодката и въртящия се пръстен на M3, е лесно и бързо да определите към кой край на линията да се насочите.След като вече сте в състезанието SUUNTO M3 продължава да Ви помага, като ви позволява да определите азимута към следващия състезателен маркер, преди да достигнете мястото за завиаване, и да го сравните с посокат ана вятъра. По този начин можете да поемете коректния курс възможно най-бързо, като така получавате безценно предимство пред конкурентите.Също така можете да използвате въртящия се пръстен за да следите промяната на посоката на вятъра, общото и междинните времена. След състезанието можете да прегледате записаните в паметта общи и междинни времена.Функция 1 Час, дата, двойно време, 3 аларми.Функция 2 Ветроходен таймер (1-99 часа).Функция 3 Синхронизация до 1 минута.Функция 4 Заключване на обратното броене.Функция 5 Аларми с настройка за обратното броене.Функция 6 Независим хронометър.Функция 6 Въртящ се пръстен (0-360°).Функция 6 Водоустойчив до 30 метра (100 ft.).Функция 7 Голям дисплей за лесно разчитане на информацията.