НАЧАЛО     МАГАЗИНИ ЗА ФИТНЕС УРЕДИ     ЗА РИТОНИ СПОРТ     КОЛИЧКА     КОНТАКТИ    
Посетете новия онлайн магазин на Ритони Спорт на адрес www.finnlo.bg и се възползвайте от големи намаления до -60% на зимни скиорски якета

NIKE Аутлет


Нашите марки спортни стоки и фитнес уреди

            Количката Ви има: 0 продукта
» Начало  /   Спортни аксесоари  /   ЧАСОВНИК
SUUNTO REGATTA ЧАСОВНИК ях.

Цена: 389лв

Производител: SUUNTO
Вид: спортни аксесоари
Подгрупа: ЧАСОВНИК


SUUNTO REGATTA
SUUNTO Regatta предлага множество функции в един компактен инструмент.
Тя включва в себе си възможностите на стандартен часовник, хронограф, електронен компас, както и ветроходен таймер, специално създаден да покрие нуждите преди и по време на състезание.
С лесните за работа фунцкии на SUUNTO Reggata сте подготвен за всяко едно предизвикателство.
За допълнително улеснение дисплея на ръчния компютър е големи цифри, има електролуминисцентна лапмпичка, батерията е лесно сменяема, а часовника е водоустойчив до 30 метра.
Разработен съвместно с някои от най-добрите състезатели по ветроходство в света, SUUNTO Reggata има всички необходими функции за любителите на спортното плаване.
Ветроходния таймер в часовника Ви позволява да настроите времето до началото на състезанието и да синхронизирате таймера със съдиите на състезанието във всеки9 един момент само с натискане на бутон.
Големите цифри на дисплея, както и силните аларми ще Ви позволят да с еконцентрирате върху управлението на лодката, докато SUUNTO Regatta Ви информира за предстоящите критични моменти.
Електронния компас показва посоката в кардинални посоки и азимути. Също така можете да изберете функция за подържане на курса, като така сте сигурни че няма да се отклоните от него.
Въртящия се пръстен в горната на дисплея е разграфен на 5 градуса и е изключително полезен при фиксиране на стартовото положение и следенето за проямна на посоката на вятъра.
В допълнение към стандартните функции на часовник SUUNTO Regatta има в себе си календар препрограмира до 2089, три дневни аларми и стандартен брояч за обратно броене.
Към това можем да добавим възможността за двойно време и функцията хронометър.
Функция 1 Време: Час, Календар, двойно време, три дневни аларми, хронометър, обратно броене.
Функция 2 Плаване: Ветроходен таймер със звукови аларми.
Функция 3 Компас: Кардинални посоки, азимут, стрелка Севет-Юг, функция "следене на курс”, функция "стартово отклонение”, цифрова деклинация.
Функция 4 Водоустойчивост: 30 метра (100 ft.)Bookmark and Share

Продукти, които могат да представляват интерес за вас:
» SUUNTO REGATTASUUNTO Regatta предлага множество функции в един компактен инструмент.Тя включва в себе си възможностите на стандартен часовник, хронограф, електронен компас, както и ветроходен таймер, специално създаден да покрие нуждите преди и по време на състезание. С лесните за работа фунцкии на SUUNTO Reggata сте подготвен за всяко едно предизвикателство. За допълнително улеснение дисплея на ръчния компютър е големи цифри, има електролуминисцентна лапмпичка, батерията е лесно сменяема, а часовника е водоустойчив до 30 метра.Разработен съвместно с някои от най-добрите състезатели по ветроходство в света, SUUNTO Reggata има всички необходими функции за любителите на спортното плаване.Ветроходния таймер в часовника Ви позволява да настроите времето до началото на състезанието и да синхронизирате таймера със съдиите на състезанието във всеки9 един момент само с натискане на бутон. Големите цифри на дисплея, както и силните аларми ще Ви позволят да с еконцентрирате върху управлението на лодката, докато SUUNTO Regatta Ви информира за предстоящите критични моменти.Електронния компас показва посоката в кардинални посоки и азимути. Също така можете да изберете функция за подържане на курса, като така сте сигурни че няма да се отклоните от него. Въртящия се пръстен в горната на дисплея е разграфен на 5 градуса и е изключително полезен при фиксиране на стартовото положение и следенето за проямна на посоката на вятъра.В допълнение към стандартните функции на часовник SUUNTO Regatta има в себе си календар препрограмира до 2089, три дневни аларми и стандартен брояч за обратно броене. Към това можем да добавим възможността за двойно време и функцията хронометър.Функция 1 Време: Час, Календар, двойно време, три дневни аларми, хронометър, обратно броене.Функция 2 Плаване: Ветроходен таймер със звукови аларми.Функция 3 Компас: Кардинални посоки, азимут, стрелка Севет-Юг, функция "следене на курс”, функция "стартово отклонение”, цифрова деклинация.Функция 4 Водоустойчивост: 30 метра (100 ft.)