НАЧАЛО     МАГАЗИНИ ЗА ФИТНЕС УРЕДИ     ЗА РИТОНИ СПОРТ     КОЛИЧКА     КОНТАКТИ    
Посетете новия онлайн магазин на Ритони Спорт на адрес www.finnlo.bg и се възползвайте от големи намаления до -60% на зимни скиорски якета

NIKE Аутлет


Нашите марки спортни стоки и фитнес уреди

            Количката Ви има: 0 продукта
РИТОНИ спорт фест - STREET-SHOW 14.06.2008

Уникалното състезание по улични спортове се завръща в Бургас още по-екстремно от преди, за да събере отново почитателите на паркур, скейт и блейд на едно място. Мащабното зрелище, което носи името Street-Show Fest се превръща в традиция за морския ни град. Инициативата е на “Ритони спорт” – най-големият спортен магазин в града. Състезанието се провежда за втора поредна година и в него на ръба на риска ще се състезават отбори от цяла България.
Стрийт фестът ще се състои на 14 юни /събота/, от 18.00 часа, на алеята пред Пантеона, в Морската градина в Бургас. В грандиозното шоу този път ще се включат най-успешните български отбори по паркур – Flyover the Gravity, Sofia Jumpers Crew, Sofia Street Squad, Action Teem Plovdiv, варненската Espada, както и много индивидуални състезатели по скейт и блейд. По традиция всички състезатели ще мерят сили и ще бъдат оценявани от компетентно жури специалисти. Младежките музикални банди Plastic Bo, Rise with anger ще свалят напрежението в паузите между екстремните демонстрации.
“Миналата година проведохме първото състезание по улични спортове и обещахме да го превърнем в традиция. Сега в уличното шоу ще се включат около 60 младежи не само от Бургас. Те пристигат специално от София, Варна, Пловдив и Стара Загора. Състезателите тренират усилено цяла година и ние сме подготвили страхотни награди - заяви собственикът на “Ритони Спорт” г-н Пейо Шиваров.
Голямата атракция на Стрийт-Шоу-Фест 2008 за всички граждани и туристи на Бургас ще се състои с любезното съдействие на Община-Бургас и завод “Победа”. И във второто издание на надпреварата се очаква голям зрителски интерес, тъй като има много почитатели на екстремните спортове, които нямат търпение да видят единственото шоу, което се провежда в Бургас.

Други новини
» Инфрачервени и конвекторни радиатори
» Ново! Магазин Ритони Слънчев бряг на нов адрес, обновен и на по-голяма площ: до х-л Свежест (бившата сграда на Боулинга)
» 5 години Търговска верига "РИТОНИ"
» Нов магазин за дизайнерска мебел Ритони
» Преносимите компютри хит на пазара
» Благородна е инициативата на търговска верига „Ритони”
» „РИТОНИ” върнаха живота на дървета в Морската градина
» СТАНЕТЕ ПАРТНЬОРИ НА ТЪРГОВСКА ВЕРИГА "РИТОНИ"
» „РИТОНИ” обнови църквата в с. Кирово за Великден
» "РИТОНИ - Дизайн" на Пловдивския панаир
» РИТОНИ зарадва малчуганите от детска градина „Морска звезда”
» На 5 юни бе направено освещаване на църквата в с. Кирово
» РИТОНИ спорт фест - STREET-SHOW 14.06.2008
» Ритони Дизайн скоро и в София
» Снимки от РИТОНИ спорт фест - STREET-SHOW 14.06.2008
» Ритони Дизайн ОТВОРИ ВРАТИ И В СОФИЯ
» Заповядайте на "Стройко 2000"
» Инфрачервени и конвекторни радиатори от РИТОНИ
» лазерен телевизор от Mitsubishi
» Флора 2009 - гр.Бургас
» МЕБЕЛИ Колекция ARRMANIO
» Мебели LANDBOND - съвременни мебели за дом, мебели за офис, хотелско обзавеждане
» Найки Аутлет
» КУПИ=СПЕСТИ
» Вземи си раницата като подарък
» Дарение